неділя, 10 березня 2019 03:25

Терорист виставив на продаж медаль за "повернення" Криму

Терорист виставив на продаж медаль за "повернення" Криму
Гіркін продає медаль за "повернення" Криму. Фото: Hyser

Терорист та колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін виставив на продаж свою медаль за "повернення" Криму.

Лот бойовик виставив на сайті нумізматичної аукціонної фірми. Стартова ціна за медаль, яку намагається продати терорист – один мільйон рублів, повідомляють "Новини Донбасу".

"Медаль є недержавною нагородою Благодійного фонду святителя Василя Великого, вручалася особам, які зробили найбільший особистий внесок у "повернення Криму до Росії". Представлений екземпляр медалі був присуджений І.Стрєлкову", - йдеться в описі до лоту.

Про те, що Стрєлков-Гіркін дійсно збирається продати "нагороду", він підтвердив на своїй сторінці у "ВКонтакте". Мовляв, має проблеми з грошима.

"Продаю, оскільки мають місце матеріальні проблеми, які я не можу "залатати" наявними готівковими коштами. Особливого пієтету до даної нагороди ніколи не мав", - цитує видання повідомлення терориста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіркін відреагував на перехід Світлани Дрюк на бік України

Нещодавно Генеральна прокуратура викликала на допит колишнього "міністра оборони ДНР", терориста Ігоря Гіркіна, відомого як Ігор Стрєлков. До Києва бойовик не приїхав.

У квітні 2014 року група терористів на чолі з Гіркіним захопила адміністративні будівлі в Слов'янську, після цього почалася війна на Донбасі. ЗМІ неодноразово писали про те, що Гіркін працював на російського олігарха з монархічними поглядами Костянтина Малофєєва.

Зараз ви читаєте новину «Терорист виставив на продаж медаль за "повернення" Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі