понеділок, 04 грудня 2017 16:29

Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником

Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником
Віталій Морозов - т.з. "депутат" ЛНР Фото: deniskazansky.com.ua

"Генпрокуратура" ЛНР визнала, що 2014 року бойовики зробили в Брянці "низку резонансних злочинів". Серед злочинців виявився "депутат народної ради" ЛНР Віталій Морозов - прихильник Ігоря Плотницького.

У ЛНР не уточнили, про які "резонансні злочини" йдеться, однак, за даними журналіста Дениса Казанського, "визволителів Донбасу" звинувачують у пограбуваннях, вбивствах і зґвалтуваннях.

"29 листопада в поліцію звернулася Оксана Курінна, 1981 р.н., жителька міста Брянки. У заяві вона повідомила, що в кінці липня 2014 року її незаконно затримали, а згодом зґвалтували і побили так звані співробітники військової комендатури міста Брянки. За цієї нформацією, в кінці липня 2014 року потерпіла була затримана співробітниками військової комендатури Брянка в парку імені Жовтневої революції міста і доставлена ​​в комендатуру.

Там, без всяких причин, її почали бити і ґвалтувати знайомі їй місцеві учасники "ополчення" Дмитро Антонов і Віталій Морозов. Пізніше до зґвалтування підключилися й інші співробітники військової комендатури в кількості приблизно 8-12 осіб. Через шоковий стан, Оксана не могла точно сказати, скільки людей знущались над нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий ватажок ЛНР похвалився, що тісно співпрацює з Сурковим

У приміщенні комендатури вона була до ранку наступного дня, після чого іі відпустили і попередили про те, що якщо вона щось комусь скаже, то її вб'ють і закопають у посадці", - написав журналіст.

За словами Казанського, ця справа розкрилася саме зараз, тому що під час путчу в ЛНР Морозов підтримав Плотницького і виступив проти Корнета.

Один з терористів зізнався, що бойовики на окупованому Донбасі не бажають воювати й займаються мародерством.

Зараз ви читаєте новину «Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі