понеділок, 10 квітня 2017 18:29

"США готують санкції" - експерт пояснив загострення на Донбасі

"США готують санкції" - експерт пояснив загострення на Донбасі
Ігор Романенко

Росія обстрілами на Донбасі реагує на те, що США готують нові санкції.

Про це Gazeta.ua розповів колишній заступник начальника Генштабу Ігор Романенко.

"Путіна намагаються змусити виконувати перший пункт Мінських домовленостей - припинити вогонь. Американці готують нові санкції проти Росії за війну в Сирії і Україні. А Росія реагує на це обстрілами. Не припиняє тиснути на Україну й український народ, бо не досягла своєї мети. Слід очікувати нових провокацій. Навіть на Великдень. Треба бути готовим до всього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вербна неділя в АТО: бойовики гатили практично зі всього арсеналу, є поранені

Дехто в Росії хоче завдати удару по Україні (російський письменник Олександр Проханов у ефірі одного з пропагандистських каналів запропонував завдати удару по Україні у відповідь на дії США в Сирії. - Gazeta.ua), але я не думаю, що Путін піде на це. Не думаю, що найближчим часом буде якесь велике загострення чи повномасштабний наступ. Путін знає, що це обернеться для нього великими санкціями. А Росія до цього не готова", - сказав він.

У штабі АТО повідомили про ескалацію. За добу на Донбасі зафіксували 59 обстрілів. Четверо українських воїнів отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «"США готують санкції" - експерт пояснив загострення на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі