середа, 05 квітня 2017 15:34

Спростили видачу атестатів

Спростили видачу атестатів
Дітям з окремих територій Донецької та Луганської областей спростять процедуру отримання українських атестатів Фото: depo.ua

Дітям з окремих територій Донецької та Луганської областей спростять процедуру отримання українських атестатів та проходження екстернату. Про це заявила виконавчий директор фонда "Відкрита політика" Ірина Жданова.

Вчора представники департаменту освіти Донецької області повідомили, що вже понад 600 дітей з тимчасово непідконтрольної території Донецької області зареєструвалися на основну сесію ЗНО", – повідомила Жданова радіо "Свобода"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укропа зварити в котлі" - ДНРівці вчать дітей ненавидіти Україну

"Для дітей, учнів на підконтрольних територіях, розроблені програми дистанційного навчання. З допомогою цих програм учні зможуть самостійно вивчати предмети української школи, які не викладають на непідконтрольної території", - додала Ірина Жданова.

Інформацію про програми, порядок дій та необхідні документи абітурієнти та їх батьки можуть шукати на сайтах Міністерства освіти і освітніх центрів "Крим-Україна" та "Донбас-Україна". Також, створено сайт "Доступна освіта" на випадок блокування сепаратистами доменів "gov.ua", де можна отримати всю інформацію і програми навчання без реєстрації.

Зараз ви читаєте новину «Спростили видачу атестатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі