четвер, 05 травня 2022 14:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Ситуація на Луганщині загострюється. Ворог іде на прорив у Рубіжному й Білогорівці - Гайдай

Ситуація на Луганщині загострюється. Ворог іде на прорив у Рубіжному й Білогорівці - Гайдай
Окупанти намагаються прорватися в Рубіжному та Білогорівці. Фото: t.me/serhiy_hayday

Ситуація на Луганщині загострюється.

Ворог намагається прорватися в Рубіжному та Білогорівці. Тривають бої. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові відтіснили окупантів з Азовсталі - Арестович

"Поки ми маємо можливість евакуювати людей з Лисичанська, Сіверськодонецька та окремих населених пунктів Гірської та Попаснянської громад", - зазначив.

Гайдай зазначив, що води в області немає.

"Виручають криниці та ДСНСники, які підвозять воду у вільних містах та селищах. Сьогодні отримаємо додаткові цистерни для води, тож процес піде жвавіше", - підкреслив.

Крім того, Сіверськодонецьк без світла та мобільного зв'язку.

На Луганщині у результаті ворожих ракетно-бомбових ударів загинули щонайменше двоє людей, ще дві особи минулої доби зазнали поранень. Російські окупанти також проводили штурмові дії в районі Попасної, де бої досі тривають. За добу здійснили 10 артобстрілів Лисичанська, вісім - Сіверськодонецька, ще 10 - Попаснянської та Гірської громад. Пошкодили 45 будинків та інших об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на Луганщині загострюється. Ворог іде на прорив у Рубіжному й Білогорівці - Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі