вівторок, 03 травня 2022 16:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Ситуація на фронті зміниться за два тижні – Гайдай

Ситуація на фронті зміниться за два тижні – Гайдай

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що ситуація на фронті почне змінюватися приблизно за два тижні.

Водночас збільшиться кількість боїв. Про це він розповів в ефірі телеканалу Freeдом, який мовить для російськомовної аудиторій під час воєнного стану.

"Ті рішення, які ухвалив Запад щодо допомоги нам, реалізуються до двох тижнів. І за два тижні ми побачимо зміни", - зазначив Гайдай.

Зокрема зміна ситуації стосується Сіверськодонецька, який продовжують атакувати терористи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як США: Україна запропонувала Німеччині також ухвалити закон про ленд-ліз

Крім того, за його словами, лікарня в Луганську повністю заповнена розірваними бойовиками та їхніми тілами. декого з них навіть не можуть упізнати.

Російські окупаційні війська готуються до наступу на Сіверськодонецьк у Луганській області. Поки що ворог не може захопити місто, але можливо, що він може взяти його в облогу.

Наприкінці квітня Палата представників США підтримала законопроєкт про спрощений порядок надання Україні військової допомоги - ленд-ліз. Закон про ленд-ліз надає можливість значно прискорити постачання Україні озброєння, транспорту, продовольства й допомоги з США.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на фронті зміниться за два тижні – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі