четвер, 27 вересня 2018 16:36

СБУ отримала докази підготовки перевороту в ДНР

  СБУ отримала аудіозапис підготовки Пушиліним остаточного вирішення «проблеми Захарченка». Фото: Радио Свобода
СБУ отримала аудіозапис підготовки Пушиліним остаточного вирішення «проблеми Захарченка». Фото: Радио Свобода

СБУ отримало аудіозапис із доказами підготовки примусового усунення з посади "глави ДНР" Олександра Захарченка так званим головою Народного Совета ДНР Денисом Пушиліним.

Розмова між помічником Пушиліна Олександром Лаврент'євим і двома невідомими відбулася 12 червня о 16:50 у ресторані "Yuvam" у турецькому місті Анталія, повідомляє ТСН.

Аудіозапис підтверджує підготовку Пушиліним "державного перевороту" у ДНР. Під час обговорення планів на "нейтральній територі" Лаврент'єв акцентує увагу на необхідності заміни до вересня поточного року чинного "глави ДНР" без проведення виборів. За його словами, з появою нового в.о. "глави республіки" "проблема Захарченка" буде остаточно вирішена,

Служба оприлюднила найбільш показові фрагменти перемовин із майже 4-годинної "бесіди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали свіжі фото окупованого Луганська

31 серпня ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка було вбито внаслідок вибуху в центрі Донецька. Поховали його на кладовищі "Донецьке море" у Ленінському районі окупованого Донецька.

Зараз ви читаєте новину «СБУ отримала докази підготовки перевороту в ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі