пʼятниця, 02 листопада 2018 13:23

Розповіли, які бойові ракети тестують на півдні України

На Державному випробувальному полігоні "Ягорлик" у Херсонській області розпочалися бойові стрільби зенітних ракетних підрозділів Повітряних Сил ЗС України.

На стрільбах помічені пускові установки зенітно-ракетних комплексів С-125М1, повідомляє Український мілітарний портал.

Під час стрільб ідентифікували зенітно-ракетні комплекси С-300В1 і ЗРК "Оса-АКМ":

ЗРК С-300В1 — перша мобільна універсальна система протиракетної та протилітакової оборони. Її особливістю є наявність 2 типів зенітних керованих ракет, з яких один тип 9М83 призначений для ураження аеродинамічних цілей на відстані до 75 км.

Автор: Мілітарний портал
  Пуски ЗРК "Оса" та ЗРК С-300В1
Пуски ЗРК "Оса" та ЗРК С-300В1

ЗРК "ОСА" - автоматизований військовий зенітний ракетний комплекс. Комплекс є всепогодним і призначений для прикриття сил і засобів корпусу у всіх видах бойових дій. Комплекс оснащений 6 зенітними керованими ракетами 9М33М3.

Під час здійснення пусків також було помічено ЗРК "Бук-М1" і ЗРКС-300ПС/ПТ:

ЗРК "Бук" — самохідний зенітно-ракетний комплекс, призначений для боротьби з маневреними аеродинамічними цілями (крилаті ракети, керовані бомби, літаки, гелікоптери, БпЛА тощо) на малих і середніх висотах (від 30 м до 14–18 км) в умовах інтенсивної радіопротидії.

Автор: Мілітарний портал
  Пуски ЗРК "Бук" та ЗРК С-300ПС/ПТ
Пуски ЗРК "Бук" та ЗРК С-300ПС/ПТ

С-300ПС/ПТ - призначений для боротьби з літаками стратегічної та тактичної авіації, крилатими, оперативно-тактичними та балістичними ракетами на висотах від 25 м до 27 км і відстанях до 100 км в умовах інтенсивного радіопротидії.

1 листопада українські військові розпочнуть випробування керованих ракет у Херсонській області над Чорним морем. Заборона повітряних польотів тут триматиметься до 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, які бойові ракети тестують на півдні України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі