вівторок, 17 жовтня 2023 09:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Розказали про ситуацію на фронті біля Авдіївки

Розказали про ситуацію на фронті біля Авдіївки
Наразі в Авдіївці Донецької області, де днями спостерігалося сильне загострення, напруга трохи спадає. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Напруга потрохи спадає в Авдіївці Донецької області, де днями спостерігали сильне загострення на фронті.

Окупанти трохи менше обстрілюють місто, але на позиціях досі гаряче, повідомив під час телемарафону 17 жовтня керівник міської військової адміністрації Віталій Барабаш, передає Gazeta.ua.

"Градус напруги спадає однозначно. Сьогодні вже третя доба, коли ми почали помічати, що менше обстрілів по території громади, менше ракетних ударів - чого не скажеш про позиції. На позиціях тихіше не стає. Сотні обстрілів за добу. Ми чуємо. наскільки там гаряче", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ замовчує 90% інформації про невдачі у війні

На цьому напрямку ворог застосовує менше штурмових дій. Водночас спостерігається перегрупування.

"За кілька днів може бути нова хвиля штурмів окупантів. Кажуть аналітики, скоріше за все так і буде. Зараз ворог відійшов глибше в тили, намагається стягнути ту техніку, яку ще можливо полагодити, шаленими темпами відновити", - додав Барабаш.

Російський диктатор Володимир Путін змінив риторику щодо наступу окупантів на Авдіївку. Росіяни в інформаційному просторі зменшують очікування з приводу просування загарбників на фронті в Україні.
Зараз ви читаєте новину «Розказали про ситуацію на фронті біля Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі