понеділок, 11 березня 2024 10:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни просунулися під Авдіївкою - карта ISW

Окупанти на фронті на Донбасі нещодавно просунулися на північний захід від Авдіївки, зокрема біля Бердичів та неподалік Орлівки.

У районі Авдіївки тривають позиційні бої, свідчать геолокаційні кадри, опубліковані 9 і 10 березня. Про це повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Під Бердичами діють підрозділи російської 24-ї гвардійської бригади спецназу (Головне розвідувальне управління Генштабу). На авдіївському напрямку діють підрозділи 1-ї "Слов'янської" мотострілецької бригади так званої ДНР", - йдеться у звіті.

Автор: understandingwar.org
  Окупанти просуваються під Авдіївкою
Окупанти просуваються під Авдіївкою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб відзвітував про ситуацію на передовій - свіже зведення

Позиційні бої на Донбасі тривали: під Бердичами; на захід від Авдіївки біля Орлівки і Тоненького; на південний захід від Авдіївки біля Первомайського, Сєверного та Невельського.

Загальні бойові втрати російських окупантів на ранок 11 березня склали 424 980 осіб. Протягом минулої доби знищено та поранено ще 920 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни просунулися під Авдіївкою - карта ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі