субота, 16 вересня 2023 08:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія визнала ефективність української ППО проти авіації

Росія визнала ефективність української ППО проти авіації
Українська ППО заважає російським вертольотам використовувати раніше високоефективні протитанкові ракети, відзначають аналітики. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Росія визнала ефективність української протиповітряної оборони проти російських вертольотів.

ППО України заважає російським гелікоптерам використовувати раніше високоефективні протитанкові ракети, йдеться у свіжому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

"Депутат Держдуми РФ і колишній заступник командувача Південним військовим округом (ПВО) генерал-лейтенант Андрій Гурульов поскаржився на брехню російських військових і підкреслив ефективність української ППО проти російських вертольотів", ‒ сказано у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян в окупованому Криму виникли проблеми з ППО

Гурульов поскаржився, що культура брехні в російській армії нібито є основною проблемою, яка перешкоджає російській перемозі в Україні. Додав, що неправдиві повідомлення призводять до неправильного прийняття рішень на багатьох рівнях у російській армії.

"Він повторив поширені скарги на здатність України завдавати ударів безпілотниками по російських тилах і недостатні російські контрбатарйні можливості", ‒ йдеться у звіті ISW.

Розпочалася 570-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Протягом минулої доби на фронті відбулося 24 бойових зіткнення. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні країни, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку. Наші воїни знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Зараз ви читаєте новину «Росія визнала ефективність української ППО проти авіації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі