четвер, 24 лютого 2022 14:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни з "Градів" і мінометів накрили Донеччину: є жертви
4

Російські війська з "Градів" обстріляли Новоселівку Другу Мирненської військово-цивільної обласної адміністрації у Донецькій області.

Два будинки зруйновані, ще вісім – пошкоджені, повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко. Є постраждалі, пошкоджено фільтрувальну станцію.

"Росіяни поцілили у будівлю фільтрувальної станції Часовоярського регіонального виробничого управління "КП "Компанія "Вода Донбасу"", що у селищі Новолуганське та у трубу газопостачання. Унаслідок обстрілу постраждав чоловік 1961 року народження, його доправили до Бахмутської лікарні", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців закликають здати кров для військових: перелік адрес

Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Ворог із мінометів та крупнокаліберних кулеметів обстрілює селище Нью-Йорк. Новолуганське частково знаходиться без водо- та газопостачання.

"Підтверджена інформація також про двох загиблих: у селищі Покровське Маріупольського району. Там же пошкоджено житловий будинок", - додав Кириленко.

Російські війська обстріляли мікрорайон Східний у Маріуполі. Інформації про жертви наразі немає. Також обстріляли місто Вугледар. Зокрема, окупанти влучили в районну лікарню, є жертви та постраждалі.

Росія о 4:00 ранку напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Білорусь підтримала незаконні дії росіян.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Українські військові збили сім ворожих літаків і вертоліт у зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Відбиваючи атаку на місто Щастя, українські бійці знищили техніку й ліквідували близько 50 ворогів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни з "Градів" і мінометів накрили Донеччину: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі