пʼятниця, 08 червня 2018 13:09

"Росія використовує вас, щоб вбивати й брехати" - полковник ЗСУ жорстко звернувся до футбольних фанатів

"Росія використовує вас, щоб вбивати й брехати" - полковник ЗСУ жорстко звернувся до футбольних фанатів
Український командир закликав футбольних фанатів не йти на КС-2018. Фото: facebook.com/andrey.ermolenko

Полковник ЗСУ звернувся до футбольних фанатів і попрохав не підтримувати Росію, яка веде війну, на КС-2018.

Відеозвернення Сергій Собко, командир 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, виклав у Facebook.

"Росія використовує вашу любов до футболу, щоб відбілити себе, щоб усім здалося, що це нормальна, цивілізована, відкрита світові країна. Насправді - це брехня! Цинізму Росії немає меж. Вона продовжує брехати, вбивати і знущатися над людською гідністю. Поки ви будете дивитися футбольні матчі, вона продовжить вбивати українців на Донбасі, як вона робить це щотижня, щодня вже п'ятий рік поспіль, розв'язавши там необґрунтовану і підлу війну проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо готуватися самостійно відбивати атаку Росії - генерал

Олег (Олег Сенцов – Gazeta.ua) буде голодувати навіть тоді, коли ви будете насолоджуватися футболом, так як думає, що його смерть - єдиний шанс привернути увагу світу до справжньої сутності репресивної і тоталітарної Росії. У Росії немає жодної чесної гри. Росія вбиває і бреше", - сказав полковник ЗСУ.

Президент РФ Володимир Путін пригрозив Україні ескалацією, якщо триватимуть бойові дії на Донбасі під час Кубка світу з футболу. Про це він заявив під час "Прямої лінії" 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Росія використовує вас, щоб вбивати й брехати" - полковник ЗСУ жорстко звернувся до футбольних фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі