пʼятниця, 22 квітня 2022 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія вдарила по Слов'янську

Росія вдарила по Слов'янську
Триває 58 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: Генштаб ЗСУ

У ніч на 22 квітня місто Слов'янськ Донецької області обстріляли російські терористи.

Імовірно, касетними бомбами, повідомив голова міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях.

"Ця ніч минула тривожно. Місто зазнало обстрілів. Постраждали декілька районів міста. Збитки встановлюються. Попередньо, використали касетні бомби. На щастя, обійшлося без жертв", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доля Донбасу вирішиться за тиждень-півтора - Подоляк

Чиновник наполегливо закликав евакуюватися з міста. За його інформацією, 22 квітня о 9:00 від стоянки центру надання адміністративних послуг мав відправитися автобус на Дніпро.

"Хто записався на рейс, не спізнюйтеся. Об 11:00 всіх охочих на Привокзальній площі чекатимуть на автобуси до Покровська", - додав Лях.

На Донеччині тривають бої. Українські захисники тримають оборону, попри постійні намагання російських військ просунутися далі. Також тримають позиції і захисники Маріуполя. Евакуаційні коридори, які погоджують війська Російської Федерації, вони ж самі й обстрілюють.

Звідки чекати наступу, як живе Донеччина, що відбувається у блокадному Маріуполі Gazeta.ua розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила по Слов'янську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі