вівторок, 18 жовтня 2022 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія смертельно вгатила по Донецькій області: наслідки у фото
5

Наслідки обстрілів окупантів Донецької області
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Наслідки обстрілів окупантів Донецької області
Наслідки обстрілів окупантів Донецької області
Наслідки обстрілів окупантів Донецької області
Наслідки обстрілів окупантів Донецької області

У ніч на 18 жовтня росіяни продовжили тероризувати Донецьку область обстрілами.

Найбільшу активність окупанти виявляли на Донецькому та Горлівському напрямках. Внаслідок атак є загиблі та поранені. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Тelegram.

"На Донецькому напрямку під обстріл потрапило Курахове. Є інформація про одного загиблого та чотирьох поранених. Пошкоджено будинки у приватному секторі та інфраструктурний об'єкт", – написав він.

Упродовж ночі було гучно у Роздолівці, Васюківці, Парасковіївки та Бахмутському Соледарської громади Горлівського району. Там без постраждалих. Увечері 17 жовтня росіяни обстріляли самий Соледар – поранені дві людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вбили двох малолітніх дітей на Донеччині

У Торецькій громаді одна людина загинула у Курдюмівці від прямого влучання в будинок. Росіяни завдали ракетного удару і по Торецьку. Наслідки встановлюють.

Під ранок 18 жовтня росіяни обстріляли Мар'їнку, Красногорівку, Новомихайлівку Мар'їнської громади та Авдіївку – без постраждалих.

"Лінія фронту досі проходить по Донеччині – залишатися тут небезпечно. Не зволікайте – евакуюйтесь", – вкотре закликав Кириленко.

17 жовтня російські окупанти пробували вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках в Донецькій області. Українські захисники відбивали атаки ворога біля шести населених пунктів.

Окупанти планують захопити Бахмут до кінця жовтня. Таке завдання перед російськими солдатами поставили їхні генерали у Кремлі, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «Росія смертельно вгатила по Донецькій області: наслідки у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі