субота, 04 лютого 2017 13:54

Росія поставила Захарченку ультиматум

Росія поставила Захарченку ультиматум

Представники Міністерства оборони і Генерального штабу ЗСУ РФ попередили керівників так званої "ДНР", що в разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом їх змістять із посад.

Про це повідомив на брифінгу в суботу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник з посилання на дані військової розвідки, пише Українська правда.

За його словами, військово-політичне керівництво РФ намагається примусити лідерів тимчасово окупованих територій України до активізації бойових дій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командирів Новоросії Кремль знищить до кінця року

"Вчора у Харцизську вранці відбулася нарада між так званим главою "ДНР" Олександром Захарченком та військовими кураторами з Міністерства оборони і Генерального штабу ЗСУ РФ. Один із представників Росії в ультимативній формі попередив керівництво так званої "ДНР", що у разі втрати контролю над Ясинуватським плацдармом останні будуть зміщені зі своїх посад", - сказав Мотузяник.

У лютому 2016 року розвідка Міністерства оборони заявила, що "голова" терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко призначив Губарєва так званим "мером" Ясинуватої.
Зараз ви читаєте новину «Росія поставила Захарченку ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі