понеділок, 20 квітня 2020 16:11

Російський окупант поранив українського воїна. Йому насипали у відповідь

Російський окупант поранив українського воїна. Йому насипали у відповідь
Українські воїни даватимуть адекватну відповідь на агресивні дії ворога, кажуть у штабі.

У понеділок в результаті обстрілу на Донбасі поранили українського військового. Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 20 квітня, на Донеччині в результаті чергового обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення.

Евакуаційною технікою постраждалого воїна було оперативно доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу. Стан здоров'я пораненого задовільний.

Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися – вогнем у відповідь військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил подавили ворожу активність. Втрати противника уточнюються. На свої агресивні дії противник й надалі отримуватиме адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", - заявляють у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський сказав неправду про обстріли на Донбасі

Більшість звільнених під час нещодавнього обміну полоненими між Україною та ОРДЛО заявили про тортури, фізичне та психологічне насильство щодо них з боку бойовиків, повідомив Офіс генерального прокурора.

Зараз ви читаєте новину «Російський окупант поранив українського воїна. Йому насипали у відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі