середа, 15 березня 2023 09:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські окупанти накрили вогнем Донеччину: багато жертв (фото 18+)
31

Росіяни обстріляли міста на Донеччині
Фото: Нацполіція
Росіяни обстріляли міста на Донеччині
Росіяни обстріляли міста на Донеччині
Росіяни обстріляли міста на Донеччині
Росіяни обстріляли міста на Донеччині

Напередодні росіяни завдали ракетного удару по Краматорську Донецької області, унаслідок якого загинула людина.

Ще дев'ятеро осіб дістали поранення, заявив уранці 15 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Волноваському напрямку поранено людину та пошкоджено три будинки у Пречистівці, під обстрілами Вугледар і Новоукраїнка. На Донецькому напрямку вночі було гучно у Курахівській громаді. У Кураховому пошкоджено вісім багатоповерхівок, вісім приватних будинків і трансформаторну підстанцію, у Дачному пошкоджено будівлі сільгосппідприємства. Зафіксовано артобстріли Мар'їнки Красногорівки, Побєди і Зоряного. У Галицинівці Новогродівської ТГ пошкоджено школу", – ідеться в повідомленні.

На Горлівському напрямку відомо про ще дві пошкоджені багатоповерхівки та один приватний будинок. Під вогнем опинилися околиці Часовоярської та Торецької громад. У Костянтинівці поранено дві людини, пошкоджено вісім будинків. Іще один будинок пошкоджено в Олександро-Шультиному. У Соледарській громаді інтенсивні обстріли тривали в Оріхово-Василівці, Міньківці та Васюківці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою атакувала Харківщину: кадри 18+

На Лисичанському напрямку поранено людину та пошкоджено будинок у Колодязях Лиманської громади. Протягом дня відбулися численні обстріли Серебрянки Сіверської громади.

Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини та поранили ще 16.

За минулу добу противник здійснив 78 обстрілів Херсонщини, випустивши 396 снарядів з важкої артилерії та "Градів". Чотири людини отримали поранення, зокрема двоє рятувальників ДСНС.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти накрили вогнем Донеччину: багато жертв (фото 18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі