середа, 19 серпня 2020 00:02

"Режим тиші" на Донбасі не порушується: сапери розміновують територію

"Режим тиші" на Донбасі не порушується: сапери розміновують територію
На Донбасі продовжується "режим тиші". Фото: 112 Україна

Бойовики не порушували режим припинення вогню в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС).

"Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою. Українські військові дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Вони продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням і готові дати відсіч у разі загрози їхньому життю або здоров'ю. З початку поточної доби в смугах відповідальності наших бойових бригад в районі виконання завдань порушення з боку супротивника не зафіксовані, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша ", - йдеться в повідомленні пресслужби штабу.

Підрозділи ООС пильно спостерігають за противником і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

"... сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій розмінували близько чотирьох гектарів території в прифронтовому районі і передали на знищення 53 знайдених вибухонебезпечних предмета. Крім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники ООС проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. за минулу добу вони здійснювали роботи на 27 об'єктах і повністю відремонтували 3 з них ", - додано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі вже другий день не стріляють - штаб

За день до цього в зоні ООС зафіксували два гранатометним обстрілу і інженерні роботи найманців РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Режим тиші" на Донбасі не порушується: сапери розміновують територію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі