середа, 22 червня 2022 10:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ракети, "Гради" і "Урагани" РФ смертельно вгатили по Донеччині: нові фото воєнних злочинів
8

Результат ворожого обстрілу Донеччини 21 червня
Фото: Нацполіція
Результат ворожого обстрілу Донеччини 21 червня
Результат ворожого обстрілу Донеччини 21 червня
Результат ворожого обстрілу Донеччини 21 червня
Результат ворожого обстрілу Донеччини 21 червня

21 червня окупанти завдали 29 ударів по Донеччині. Обстріляли 18 населених пунктів.

Унаслідок удару по пляжу в Часівовому Ярі є загиблі та поранені. Постраждали діти, повідомила пресслужба Нацполіції.

"Вісім ударів пережила Авдіївка. Під вогнем перебували Курахове, Красногорівка, Часів Яр, Слов'янськ, Залізне, Торецьк, Курдюмівка, Нью-Йорк, Очеретине, Райгородок, Іванопілля, Неліпівка, Новоселівка Перша, Первомайське, Пришиб, Федорівка, Хрестище", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінська армія вбиває українських дітей: оновлена статистика

За даними поліції, росіяни били ракетами ЗРС "С-300", реактивними системами "Град" і "Ураган", артилерією, танками. Через це зруйнований та пошкоджений ще 61 цивільний об'єкт.

"40 житлових будинків, з них чотири багатоквартирні, дві школи, коксохімічний завод, електропідстанція, залізниця, адмінбудівлі, господарські споруди, збагачувальна фабрика тощо", - додали в Нацполіції.

Стверджується, що поліція задокументувала кожен воєнний злочин РФ. Також відкрила провадження за статтею порушення законів і звичаїв війни.

На Донбасі українські воїни на напрямку Миронівка – Семигір'я відбили штурм в напрямку Вуглегірської ТЕС. Також зупинили наступ у напрямку Молодіжне – Катеринівка. Ворог відійшов, за даними Генштабу ЗСУ на ранок 22 червня.

Тим часом окупанти створюють умови для відновлення наступу на Слов'янськ. Ведуть штурмові дії. Обстрілюють з реактивних систем залпового вогню Нову Дмитрівку, Осинівку, Курульки, Іванівку та Адамівку.

Зараз ви читаєте новину «Ракети, "Гради" і "Урагани" РФ смертельно вгатили по Донеччині: нові фото воєнних злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі