четвер, 11 лютого 2021 07:55

Путінські найманці поранили нашого воїна. ЗСУ відповіли вогнем

Путінські найманці поранили нашого воїна. ЗСУ відповіли вогнем
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 10 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Неподалік Пісків російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь зі стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок цього український захисник отримав вогнепальне поранення.

Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, противник неодноразово вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а біля Верхньоторецького – зі станкового протитанкового гранатомета. Неподалік Південного ворог гатив із автоматичного станкового гранатомета. Біля Золотого-4, російсько-окупаційні війська застосували безпілотний літальний апарат та скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій Об'єднаних сил, повідомили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти накрили наших воїнів мінами 120 калібру і отримали по зубах

"Пораненого військовослужбовця оперативно доправлено до лікувального закладу, де йому надається необхідна медична допомога. Стан здоров'я пораненого – задовільний. На прицільні обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники давали адекватну відповідь", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 11 лютого, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Перемир'я на Донбасі більше не дотримується. Проросійський агресор "починає діяти зухвало, відкрито, не ховаючи свої наміри", заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Леонід Кравчук. На тимчасово окупованих територіях знаходяться російські найманці, командири і зброя. І ми не знаємо, коли ця зброя може бути задіяна, "але повинні бути до всього готові і ставитися уважно до всього, що відбувається".

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці поранили нашого воїна. ЗСУ відповіли вогнем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі