пʼятниця, 06 грудня 2019 07:30

Путінські бойовики гатять із мінометів: як минула доба на Донбасі

Путінські бойовики гатять із мінометів: як минула доба на Донбасі
Російські бойовики на Донбасі обстрілюють позиції українських військових. Фото - Прямий

5 грудня збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і ворожий вогонь з озброєння БМП, повідомили в штабі ООС.

Під обстріл потрапили позиції українських військових поблизу 6 населених пунктів. Найгарячіше було поблизу Широкіного та в районі Кримського. Втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцер ЗСУ розповів про ліквідованих за добу росіян

З початку цієї доби російські окупаційні війська двічі вели вогонь по позиціях ОС неподалік Авдіївки. Спочатку ворог здійснив потужний обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм. Зафіксовано 23 вибухи. У другому випадку противник застосував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Втрат з нашого боку немає.

У листопаді російський агресор продовжував втрачати особовий склад. У разі загрози життю та здоров'ю, спроб захоплення територій або проникнення ворожих диверсійно-розвідувальних груп українські військовослужбовці дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику.

Зараз ви читаєте новину «Путінські бойовики гатять із мінометів: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі