неділя, 04 серпня 2019 17:05

Пункт пропуску "Станиця Луганська" працюватиме за новим графіком

Пункт пропуску "Станиця Луганська" працюватиме за новим графіком
КПВВ "Станиця-Луганська" працюватиме за іншим графіком. Фото:gdb.rferl.org

КПВВ "Станиця-Луганська" з 4 по 10 серпня працюватиме до 18.00.

Графік роботи довелось змінити через розмінування, яке проводять терористи, повідомили в штабі ООС.

"За інформацією української сторони СЦКК, окупаційні збройні формування РФ з 4 по 10 серпня проводять заходи з розмінування на тимчасово окупованій території, біля зруйнованого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець. В цей період представники окупаційної адміністрації пропуск через лінію розмежування будуть здійснювати до 18.00.

Командувач Об'єднаних сил вирішив змінити режим роботи КПВВ "Станиця-Луганська". Відтак, контрольний пункт функціонуватиме до 18.00. Окрім того, громадян, що прямують на тимчасово окуповану територію України будуть пропускати до 17.30" — повідомили в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Гнутового" детонують боєприпаси – пункт пропуску призупинив роботу

Після зазначеного часу у КПВВ "Станиця-Луганська" пропускні операції здійснюватися не будуть. Це пов'язано з вибухонебезпечністю робіт з розмінування та потенційною загрозою для життя та здоров'я цивільного населення.

Україна не може почати ремонт мосту в Станиці Луганській через відсутність гарантій безпеки з боку противника. Як зазначається, бойовики не дозволяють українським саперам розмінувати частину мосту, а без цього ремонт почати неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Пункт пропуску "Станиця Луганська" працюватиме за новим графіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі