середа, 08 вересня 2021 08:10

Провокації на Донбасі не вщухають: у штабі повідомили погані новини

Провокації на Донбасі не вщухають: у штабі повідомили погані новини
На обстріли російських окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Один військовий отримав вогнепальне поранення, його госпіталізували в задовільному стані, звітує штаб ООС. На обстріли російських окупантів українські військові відкривали вогонь у відповідь.

"7 вересня у районі Водяного на Приазов'ї ворог застосував гранатомети різних систем. У районі Причепилівки Новоайдарського району Луганської області та Новолуганського Бахмутського району Донеччини противник обстрілював українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. В напрямку Новомихайлівки у Мар'їнському районі Донецької області та Зайцевого, розташованого поруч із окупованої Горлівкою на Донеччині, російські найманці обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У напрямку Залізного Бахмутського району Донеччини російські найманці обстрілювали позиції українських захисників зі станкових протитанкових гранатометів. Окрім того, російські найманці здійснили дистанційне мінування протипіхотними мінами ПОМ-2 ділянки місцевості поблизу Катеринівки Мар'їнського району Донецької області.

Сьогодні зранку порушень з боку окупантів не фіксували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики скинули на українських військових саморобну вибухівку

Цьогоріч у серпні на Донбасі загинули дев'ять українських бійців - найбільше за останні два роки, коли оголосили всеосяжне перемир'я у зоні Операції об'єднаних сил. Поранення отримали 28 бійців.

Проросійські бойовики жодного дня не припиняли стріляти. Кілька разів відкривали вогонь по тилових позиціях українських військ. Найбільший обстріл відбувся 28 серпня. Тоді артилерією вдарили по привокзальному району в Авдіївці на Донеччині. Частково згоріла база батальйону, який розташовувався там.

Зараз ви читаєте новину «Провокації на Донбасі не вщухають: у штабі повідомили погані новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі