вівторок, 26 червня 2018 14:17

"Проти нас воює "Сомалі" екс-ватажка Ґіві" - розповідь бійця з передової

"Проти нас воює "Сомалі" екс-ватажка Ґіві" - розповідь бійця з передової
На Донбасі активізувалися бойовики "Сомалі". Фото: facebook

Бойовики "Сомалі" знищеного ватажка Ґіві активізували бойові дії на Донбасі.

Терористи знищили з РПГ один із будинків, у якому дислокувалися військові ООС. Про це розповів Юрій боєць 24-ї ОМБр імені короля Данила у Facebook.

"Проти нас зараз стоїть "Сомалі". Це в перші дні було помітно. Будинок спалили, там, де я жив. Влучив РПГ. Буквально в іншій кімнаті вибухнуло. Слава Богу, всі живі-здорові. Я тоді спав. Рвонуло, і все", - розповів Юрій.

Зазначається, що 21-річний боєць за фахом кондитер. Підписав контракт із "королівською" бригадою. Боронить Україну на позиціях біля Зайцевого – однієї з найгарячіших точок фронту. Військовий родом з Бродів, що на Львівщині. Для нього це друга ротація на передовій. День народження 3 червня відзначив на фронті із побратимами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі знешкодили командира піхоти бойовиків

"Ворог зараз значно активніший. Думаю, нових бойовиків завезли. Почастішали обстріли. Більше використовують РПГ. Стріляють із кулеметів великокаліберних та автоматів. Стріляють із різних точок, різних позицій, зокрема і тих, яких раніше не було. Інтенсивність стрілянини з боку ворога змінюється. Іноді атак менше, часом б'ють так, що й голови не підняти", - каже боєць.

За його словами, кілька разів фіксували, як бойовики намагалися підійти і "прощупати", що і як, прикриваючись "зеленкою". Розвідку ворога відбили.

Російські бойовики ЛНР провели "танкові навчання" за участі "народної міліції". Терористи під час планових "занять" вправлялися в збиранні і розбиранні штатного озброєння танків, підготовці машин до виконання бойових завдань.

Зараз ви читаєте новину «"Проти нас воює "Сомалі" екс-ватажка Ґіві" - розповідь бійця з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі