неділя, 08 жовтня 2017 19:58

Пропаганда ДНР - матеріал для документування злочинів

Пропаганда ДНР - матеріал для документування злочинів
Пропагандисти "ДНР" дають необхідний для документування злочинів матеріал. Фото: 112

Пропагандисти "ДНР" дають необхідний для документування злочинів матеріал.

Про це заявив перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

"Пропаганда "ДНР" в дії - це начебто "порожні портфелі" учнів у Бахмуті, "критичний дефіцит" підручників на підконтрольній Україні території і водночас "професор ДНР" Зайченко видав "найкращий підручник із Донецька". Пропаганда "ДНР" в дії - це також "героїчні епоси" найманця-снайпера з Сербії Деяна Берича, який воює проти ЗСУ та хвалько хизується "казками" про свої "героїчні подвиги". Не знаю, хто вірить в ці "хвастощі", але для нас це дуже необхідний для документування злочинів матеріал", - зазначив Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики застосовували важке озброєння - штаб АТО

Він додав, що читаючи подібні "газетки" йому стає шкода громадян, які не за власним бажанням опинилися в окупації та вимушені жити в казковій "державі" дурнів.

"Болить за дітей, яких змалечку пройдисвіт-реалізатор курятини зі своїми кремлівськими кураторами обдурюють та виховують з них "гарматне м'ясо" для російського окупанта", - підкреслив він.

Російське державне телебачення в сюжеті про конфлікт на сході України використало відеозапис, який вводить глядача в оману.

Зараз ви читаєте новину «Пропаганда ДНР - матеріал для документування злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі