понеділок, 30 травня 2022 20:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Продавали дітей на органи й вирощували націоналістів - пропагандисти оббріхують Червоний Хрест

Продавали дітей на органи й вирощували націоналістів - пропагандисти оббріхують Червоний Хрест
У Маріуполі загарбники знайшли "біолабораторію" у Червоному Хресті. Фото: pexels.com

Вчора на каналах так званої ДНР масово поширили інформацію про "злочини Червоного Хреста" в Маріуполі.

Російські окупанти заявили, що знайшли в будівлі Червоного Хреста понад 1 тис. медичних карт дітей з позначеними здоровими органами, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Обшук провели в будівлі Червоного Хреста в Маріуполі на вул. Торговій. Його раніше знищила російська авіабомба.

Пропагандисти також заявили, що знайшли інструкцію про поводження зі зброєю для дітей і звіти про закупівлю інкубаторів для вирощування мікроорганізмів.

На каналах сказали, що Червоний Хрест вирощував бойових націоналістів з дитинства, планував запустити процес масового продажу органів дітей на продаж та облаштовував біолабораторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі замість українських книжок діти читатимуть історію Росії

"Без бойових голубів ніяк. Все це було б смішно, але не варто забувати, що саме Червоний Хрест є активним посередником гуманітарних місій у Маріуполі, зокрема Азовсталі. Варто чекати арештів робітників Червоного Хреста, нових "доказів" і всього цього лайна, як було з ОБСЄ", - підсумував Андрющенко.

Російські окупанти анонсували запуск нового маріупольського телеканалу. З назвою "Новый Мариуполь". Зробили це показово. Водночас у місті немає світла.

Зараз ви читаєте новину «Продавали дітей на органи й вирощували націоналістів - пропагандисти оббріхують Червоний Хрест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі