понеділок, 23 березня 2020 20:00

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі
Бойовики 6 разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, протитанкового ракетного комплексу, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було здійснено два обстріли, а саме: поблизу Авдіївки – зі стрілецької зброї; неподалік Водяного – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Чотири обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поблизу Новотошківського – з мінометів калібру 120 мм – 6 мін, з 82-мм мінометів – 33 міни; в районі населеного пункту Шуми – з протитанкового ракетного комплексу", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов з життя підполковник Сил Спеціальних Операцій

Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Скандального радника секретаря РНБО Сергія Сівохо планують звільнити. Про це у Facebook написав політолог Кирило Сазонов.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі