понеділок, 07 грудня 2020 21:08

Посадили військового, який вбив товариша по службі в зоні АТО

Посадили військового, який вбив товариша по службі в зоні АТО
У 2015 році п'яний чоловік убив військового. Фото: pexels.com

Засудили до 11 років в'язниці військового, який п'яним убив товариша по службі в зоні АТО в 2015 році.

"У суді прокурорами доведено, що у вересні 2015 засуджений, проходячи військову службу в зоні антитерористичної операції на території Донецької області в селі Никифоровка Бахмутського району, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, діючи умисно з мотивів помсти за образливі слова потерпілого, вистрілив із закріпленої за ним вогнепальної зброї, чим викликав у товариша по службі тілесні ушкодження, від яких останній помер в Артемівський центральної районної лікарні", - йдеться в повідомленні Спеціалізованої прокуратури у військовій і оборонній сфері Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна перемир'я Володимира Зеленського: на фронті загинув наш воїн

Засуджений спочатку свою провину не визнавав. Але за принциповою позицією обвинувачів, під тиском доказів безпосередньо в суді визнав свою провину в повному обсязі.

Суд також частково задовольнив заявлений цивільний позов потерпілої на відшкодування моральної шкоди на 1 млн грн.

24 листопада, в районі міста Авдіївка Донецької обл. снайпер окупантів з РФ вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна. Він 1991 року народження. Мешкав у місті Фастів Київської обл.

Зараз ви читаєте новину «Посадили військового, який вбив товариша по службі в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі