вівторок, 24 листопада 2020 20:55

Снайпер вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна

Снайпер вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна
В'ячеслав Мінкін був родом з Фастова. Фото: Фастівська міська рада

24 листопада, в районі міста Авдіївка Донецької обл. снайпер окупантів з РФ вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна.

Вячесав Мінкін 1991 року народження. Мешкав у місті Фастів Київської обл. Старший солдат, військовослужбовець 72-ї окремої механізованої бригади, повідомляє Фастівська міська рада у Facebook.

Поранений солдат перебував у важкому стані. У результаті отриманого поранення помер в лікувальному закладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Снайпер бойовиків поранив українського воїна

"Фастівська громада в скорботі. З глубокоім великим сумом повідомляємо, що в зоні проведення ООС загинув фастовчанін, захисник України, старший солдат В'ячеслав Мінкін.

31-річний Мінкін В'ячеслав Юрійович був одружений, мав сина. В 2019 був нагороджений медаллю за участь у боях "Світлодарська дуга".
Про дату, час і місце прощання з захисником буде повідомлено пізніше", - йдеться в повідомленні.

Український боєць, якого підстрелив російський снайпер загинув. Військовий служив в 72-й ОМБр ім. Чорних запорожців, про це повідомляє прес-центр ООС. Український воїн отримав важке поранення. Йому надали першу медичну допомогу та відправили до шпиталю.

Зараз ви читаєте новину «Снайпер вбив українського військового В'ячеслава Мінкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі