пʼятниця, 29 грудня 2017 10:03

Поранено українського військового в зоні АТО

Поранено українського військового в зоні АТО

За минулу добу на Донбасі бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Одного українського війського поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Усі порушення режиму відбулися на Донецькому напрямку. На Приазов'ї бойовики застосували міномети, там працює снайпер. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.

"На Приазов'ї бойовики вели вогонь із 82-мм мінометів та піхотного озброєння по захисниках Павлополя і Талаківки. У передмісті Красногорівки противник порушив перемир'я зі стрілецької зброї. Також на підступах до цього прифронтового міста активізувався ворожий снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії. З гранатометів та легкого піхотного озброєння агресор вів вогонь по оборонних укріпленнях довкола Верхньоторецького. Із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські найманці обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу шахти Бутівка", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Песню "Океана Ельзи" спел, приехали - мешок на голову" - звільнені розповіли про полон у бойовиків

Бойовики посилили повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Вони заборонені Мінськими домовленостями.

"Проліт безпілотника противника було зафіксовано у районі Світлодарської дуги, а неподалік Курдюмівки близько 22:00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу "Орлан-10". Зараз тривають пошуки уламків безпілотника", - повідомляють у штабі АТО.

За минулу добу бойовики здійснили три прицільні обстріли опорних пунктів сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Поранено українського військового в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі