вівторок, 02 лютого 2021 08:18

Показали, як насправді виглядає "перемир'я" на Донбасі

Показали, як насправді виглядає "перемир'я" на Донбасі
Бійців госпіталізували. Фото: facebook.com/OleksandrMakhov

У неділю один із ворожих снайперів на Донбасі поранив українського воїна. Постраждав і товариш тяжкопораненого, що знаходився поруч.

Це сталося під час пересування воїнів між вогневих точок. Бійців ушпиталили, розповів журналіст Олександр Махов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найманці поранили двох українських воїнів

"Так виглядає перемир'я на Донбасі. Куля снайпера пробила каску наскрізь і поранила армійця в голову. Побратими збирали мізки до купи руками і забинтовували голову. Наразі боєць перебуває в реанімації. Стан дуже важкий. Сталося все на передових позиціях неподалік Донецька", - пише Махов.

Припускають, що "працювала" пара снайперів, оскільки було 2 майже одночасних постріли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі майже 90 порушень "режиму тиші" - ОБСЄ

Протягом минулої доби, 1 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Поблизу Південного російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з автоматичного станкового та станкового протитанкового гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як насправді виглядає "перемир'я" на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі