середа, 08 грудня 2021 07:30

Під обстріл російських окупантів потрапив будинок мирних жителів

Під обстріл російських окупантів потрапив будинок мирних жителів
8 грудня порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не фіксували. Фото: facebook.com/pressjfo.news

7 грудня російські найманці шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Втрат та поранених серед військовослужбовців унаслідок ворожих дій немає, повідомив пресцентр ООС у Facebook.

"У напрямку Майорська окупанти відкрили вогонь із автоматичних станкових гранатометів. Під обстріл потрапили околиці населеного пункту, внаслідок чого пошкоджено приватний житловий будинок. Втрат серед цивільного населення немає", - йдеться у повідомленні.

У бік Новоолександрівки на Луганщині російські найманці здійснили обстріл із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Поблизу Південного ворог застосував міномети калібру 120 мм та стрілецьку зброю. На всі обстріли окупантів українські військові стріляли у відповідь з дозволеної Мінськими домовленостями зброї.

У районі Нью-Йорку противник вів обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Причепилівки на Луганщині окупанти відкривали вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів.

Станом на ранок 8 грудня порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не фіксували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден говорить про розплату Росії за можливу нову агресію проти України - огляд світової преси

У неділю, 5 грудня, на Донбасі загинув український захисник зі Львівщини 35-річний Руслан Ниров. Військовий служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді. Це друга втрата на фронті з початку місяця.

Зараз ви читаєте новину «Під обстріл російських окупантів потрапив будинок мирних жителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі