понеділок, 23 жовтня 2017 11:58

Після арешту Павловського СБУ "шиє" держзраду співробітникам САП і НАБУ

Після арешту Павловського СБУ "шиє" держзраду співробітникам САП і НАБУ
Ініціатором справи є заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський. Фото: СБУ

Почали справу-розслідування державної зради щодо прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і детективів Національного антикорупційного бюро. Після затримання заступника міністра оборони Ігоря Павловського в СБУ завели оперативно-розшукову справу. Про це інформують "Українські Новини".

"СБУ хоче "пришити" САП і НАБУ держзраду. Завели ОРС стосовно прокурорів і детективів після того, як пройшла операція з Міноборони та "Трейд Коммодіті", - сказано на сайті.

Повідомляється, що ініціатором справи є заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський. За інформацією ЗМІ він був бізнес-партнером Президента Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЛНР кадрові зміни: у відставку пішов "геншашличний"

Наразі після заведення справи відбулося засідання РНБО.

Заступник Міністра оборони Ігор Павловський підозрюється в причетності до розкрадання 149 млн грн бюджетних коштів при закупівлі пального для Міноборони. В якості запобіжного заходу суд обрав йому домашній арешт.

Нагадаємо, справу про розтрату коштів у Міноборони розвалять - Ситник.

Зараз ви читаєте новину «Після арешту Павловського СБУ "шиє" держзраду співробітникам САП і НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі