неділя, 24 липня 2022 08:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Лисичанськом ОМОН потрапив під смертельний вогонь ЗСУ – Гайдай
5

ЗСУ б'ють по казармах ворога на Луганщині
Фото: t.me/luhanskaVTSA
ЗСУ б'ють по казармах ворога на Луганщині
ЗСУ б'ють по казармах ворога на Луганщині
ЗСУ б'ють по казармах ворога на Луганщині
ЗСУ б'ють по казармах ворога на Луганщині

Поблизу Лисичанська Луганської області під смертельний вогонь потрапив ОМОН із Сахаліна, який за наказом Кремля прибув на війну в Україну.

Знищено щонайменше 12 спецпризначенців ворога. Багато росіян поранено. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Крім цього, у Кадіївці українські воїни знищили казарму з окупантами. Втрати уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перелякані росіяни намагаються приховати "бавовну" у будівлі суду в Лисичанську – Гайдай

"За останні тижні ми уразили декілька складів із боєприпасами і скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішних влучань і на Донеччині, що не дає змогу ворогу атакувати інтенсивніше. Скажу більше – щоночі вони не сплять, а чекають, що по них можуть влучити", – пише Гайдай.

Додає, що поблизу Лисичанська наші артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію.

"Втім, окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію, продовжують ракетний та артилерійський терор мирного населення. Упродовж 23 липня завдали чотири ракетні та один авіаудар", – зазначає.

Окупанти посилили тиск в районі Верхньокам'янського. Однак вогнем у відповідь ЗСУ змусили їх відійти та недорахуватись особового складу. По інших населених пунктах росіяни вели неприцільні, але чисельні артилерійські і мінометні обстріли.

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області Збройні сили України знищили штаб російського полку. Ліквідували 50 військових.

Збройні сили України вдарили по казармі з росіянами в тимчасово окупованій Ясинуватій Донецької області. Народний депутат Олексій Гончаренко додав, що майже 100 російських солдатів "поїдуть додому в пакетах".

Зараз ви читаєте новину «Під Лисичанськом ОМОН потрапив під смертельний вогонь ЗСУ – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі