понеділок, 27 березня 2017 00:40

Під Авдіївкою загинули українські бійці через обстріл терористів

Під Авдіївкою загинули українські бійці через обстріл терористів

Біля Авдіївки в результаті обстрілу українського опорного пункту, за попередньою інформацією, загинули троє військовослужбовців.

Бойовики обстрілювали українські позиції з мінометів калібру 120-мм. Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Три місяці після дембеля не міг зняти форму" - ветерани відверто розказали про проблеми після АТО

"Вже вкотре за добу, російсько-окупаційні війська, нехтуючи усіма домовленостями, які були досягнуті на зустрічі контактної групи в Мінську, ведуть обстріл наших позицій з важкого озброєння, фактично по всій лінії розмежування. Протягом дня, на різних напрямках по позиціях наших військових і по житлових кварталах населених пунктів, противник застосовував артилерію калібру 152-мм і 122-мм, Також, 122-мм переносний реактивний комплекс "Град-П", міномети калібру 120-мм і 82-мм", - йдеться в повідомленні.

У селі Малинівка біля Краматорська, Донецької обл розбився військовий гелікоптер Мі-2. Усі члени екіпажу загинули. За попередньою інформацією, вертоліт зіткнувся із лінією електропередач.



Зараз ви читаєте новину «Під Авдіївкою загинули українські бійці через обстріл терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі