неділя, 24 липня 2022 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Пекло на Донбасі: окупанти задіяли всі сили для захоплення Вуглегірської ТЕС

Пекло на Донбасі: окупанти задіяли всі сили для захоплення Вуглегірської ТЕС
Під Бахмутом ворог задіяв штурмову та армійську авіацію. Фото: Генштаб

Ворог наступає на Бахмут та намагається захопити Вуглегірську ТЕС. Задіяв штурмову та армійську авіацію.

Українські воїни знову відкинули окупантів назад. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в Facebook.

Окупанти обстріляли військову та цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Зайцеве, Вершина, Берестове, Шуми, Бахмут, Нью-Йорк, Бахмутське, Покровське, Новолуганське, Веселе та інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти в Лисичанську проводять фільтрацію, грабують і віджимають квартири

На Слов'янському напрямку противник обстріляв з артилерії райони Чепіля, Богородичного та Адамівки.

На Краматорському напрямку обстріли зафіксовано біля Стародубівки, Дронівки, Пискунівки, Сіверська, Спірного та Івано-Дар'ївки. Також окупанти задіяли безпілотники.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках фіксуються систематичні обстріли в районах населених пунктів Золота Нива, Вугледар, Веселе, Авдіївка, Красногорівка та багатьох інших.

Ворожий безпілотник діяв біля Малої Токмачки та Новодарівки. На окремих ділянках окупанти намагаються удосконалити інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій.

Збройні сили України відігнали російських окупантів від Сіверська та Верхньокам'янського. Ворог знову вів штурмові дії в напрямках Покровського та території Вуглегірської ТЕС. Зазнав втрат та відійшов. Окупанти хочуть захопити електростанцію, щоб відновити просування до Краматорська й Слов'янська.

Зараз ви читаєте новину «Пекло на Донбасі: окупанти задіяли всі сили для захоплення Вуглегірської ТЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі