понеділок, 18 грудня 2017 13:10

Озвучили прогноз про майбутнє Захарченка

Озвучили прогноз про майбутнє Захарченка
"Сам по собі - хто він такий, Захарченко?", - Гозман. Фото: скрін з Youtube.

Ватажок ДНР Олександр Захарченко контролює "республіку" набагато краще, ніж це робив екс-ватажок ЛНР Ігор Плотницький; в ДНР також немає "інших захарченків", які готові були б вступити в боротьбу за "ці потоки і це місце". Розповів російський політик, президент Загальноросійського громадського руху "Союз правих сил" Леонід Гозман у коментарі "Обозревателю".

"Цілком очевидно, що він не самостійна фігура. Сам по собі - хто він такий?", - зауважив політик, коментуючи інформацію анонімного джерела з оточення "глави" ДНР про те, що нібито російські спецслужби мають намір його усунути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія урізала фінансування бойовикам на Донбасі

"Плотницький був ще більш смішним. Навколо нього велася боротьба не лише між групами впливу в керівництві Росії, але і всередині самої "республіки".

"Плотницький в значно меншій мірі контролював свою територію, ніж Захарченко. У Захарченка більш-менш порядок - я маю на увазі, що інші "захарченки" проти нього не особливо виступають. А у Плотницького був безлад дуже давно. Можливо, що у випадку з Плотницьким була і справжня внутрішня боротьба - хтось хотів сісти на ці потоки, на це місце", - сказав Гозман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реінтеграцію" Донбасу відклали: дали пояснення

За минулу добу, 17 грудня, на сході України загинули троє українських військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Озвучили прогноз про майбутнє Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі