понеділок, 02 березня 2020 17:05

"Відрижка минулого": волонтер звернувся до ДБР і поліції через Портнова

"Відрижка минулого": волонтер звернувся до ДБР і поліції через Портнова
Андрій Портнов звинуватив волонтерів, зокрема Романа Синіцина, в "пограбуванні української армії". Фото: newsone.ua

Волонтер Роман Сініцин звернувся до Державного бюро розслідувань та Національної поліції. Хоче, аби ті перевірили, хто з посадовців Держприкордонслужби і Податкової дав доступ до його особистих даних ексзаступнику голови АП часів Віктора Януковича Андрію Портнову, які той опублікував у своєму телеграм-каналі.

Про це Сініцин написав у Facebook.

"Відрижка минулого і заступник адміністрації Януковича Портнов - щось там написав стосовно мене про "грабіл армію", "постоянно лєтал зарубеж", "нє платіл налогі". Найцікавіше, звичайно, про Армію, бо в той час, коли Портнов обі**аний, після того як ледве втік з України, сидів у Москві - сотні тисяч людей з усієї країни намагались допомогти своїй Армії вижити та випиляти побільше ворогів. Це не новина, в 14-16 волонтерило пів країни, хтось продовжує це робити і зараз. Я б не звернув уваги на цей маніпулятивний вкид і навіть не реагував би - ватним портновським хом'ячкам нічого не доведеш. Але є одне але. Мамкін моралізатор, якого так турбує, що хтось вчинив уявний злочин, - сам вчинив злочин, причому уже реальний, отримавши в незаконний спосіб та розповсюдивши мої персональні дані. І не тільки мої", - заявив волонтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2019-й був роком не Зеленського, а Портнова

"Звичайно, змовчавши про відображені в деклараціях та сплачені з 2016 десятки тисяч гривень податків від підприємницької діяльності, а показавши просто довідку "фізичної особи" з фактично нулями. Власник одного з найбільших туристичних порталів – часто літає закордон?! Не може такого бути!", - додав Сініцин.

Юристи волонтера подали низку заяв адвокатських запитів про злочин.

Печерський суд Києва задовольнив вимогу Портнова про те, що той нібито останні 5 років безперервно проживав в Україні. Так він хоче "захистити право на управління державними справами", зокрема право бути народним депутатом.

Зараз ви читаєте новину «"Відрижка минулого": волонтер звернувся до ДБР і поліції через Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі