понеділок, 18 квітня 2022 07:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти завершують створення наступального угруповання на Донбас

Окупанти завершують створення наступального угруповання на Донбас
Триває 54 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: facebook.com/CinCAFU

Збройні сили Російської Федерації завершують створення наступального угруповання у Східній операційній зоні.

Ворог також не припиняє завдавати ракетно-бомбових ударів по об'єктах критичної інфраструктури України, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 18 квітня.

На Волинському та Поліському напрямках ворог активних дій не проводив. Ознак формування наступальних угруповань не виявили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни в Маріуполі відмовилися скласти зброю

"Визначені підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях", - йдеться у повідомленні.

За даними генштабу, у цих же районах Білорусі ворог веде радіоелектронну розвідку. Також з території РБ фіксується вивезення залізницею пошкодженої бронетехніки російських окупантів.

Російським терористам не вдається розпочати наступ на Донбасі. Окупантів стримують ЗСУ, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Українські захисники пішли в контратаку на Донбасі та відкинули окупантів на кілька кілометрів. Для командування ворожих військ, це стало досить несподіваною подією.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти завершують створення наступального угруповання на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі