пʼятниця, 28 серпня 2020 08:04

Окупанти застосували біля Авдіївки гранатомети

Окупанти застосували біля Авдіївки гранатомети
Завершується перший місяць з початку дії режиму всеосяжного припинення вогню на Донбасі. За цей час ЗСУ не понесли бойових втрат. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

27 серпня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів у районі проведення операції Об'єднаних сил обстрілів із боку противника не було.

1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксували поблизу Авдіївки. Про це повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський планує завершити війну на Донбасі цього року

"Ворог здійснив кілька пострілів з підствольного та ручного протитанкового гранатометів. Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, немає", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 28 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ із 27 липня нарахувала 713 порушень перемир'я на Донбасі. Зокрема помітили 100 вибухів, 2 невизначені боєприпаси, 9 освітлювальних ракет та 602 черги й постріли, йдеться у звіті місії за 26 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти застосували біля Авдіївки гранатомети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі