понеділок, 24 квітня 2023 08:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти стали мішенню "Привидів Бахмута": кадри бойової роботи

Окупанти стали мішенню "Привидів Бахмута": кадри бойової роботи
Снайпери ССО ЗСУ знищили чотирьох окупантів вночі 24 квітня. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати окупантів на Бахмутському напрямку фронту.

"Двохсотять" росіян, зокрема, снайпери. Кадрами бойової роботи "Привидів Бахмута" поділилися Сили спеціальних операцій у Facebook.

Як зазначається, в ніч на 24 квітня окупанти не дорахувалися чотирьох своїх солдатів.

"Ще одна продуктивна ніч – мінус чотири окупанти. Якби ближче ходили один до одного, не прийшлось би стільки набоїв витрачати", – прокоментував снайпер ССО з позивним "Рапіра".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ближній бій воїнів ЗСУ з "вагнерівцями" потрапив на відео

Україна не може відмовитися від утримання Бахмута на Донеччині. Якщо місто захоплять, це може відкрити Росії плацдарм для наступу на Краматорськ і Слов'янськ, сказав президент Володимир Зеленський.

Бахмутський напрямок залишається епіцентром бойових дій. Ворог збільшує активність важкої артилерії та кількість авіаційних ударів. Бої за Бахмут тривають. Ситуація контрольована, повідомляв командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

Захопити Бахмут окупанти намагаються вже декілька місяців. Бої за це місто розпочалися в серпні торік. Упродовж двох останніх місяців росіяни намагаються Бахмут оточити. За час запеклих боїв ворог перетворив Бахмут фактично на руїни. Обстрілює його ракетами, авіацією та артилерією.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти стали мішенню "Привидів Бахмута": кадри бойової роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі