середа, 12 жовтня 2022 07:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Херсонщині почали рейдерське захоплення підприємств

Окупанти на Херсонщині почали рейдерське захоплення підприємств
Окупанти в Херсонській області проводять на підприємствах інвентаризацію активів та перереєстровують їх на себе за російським законодавством. Фото: "Суспільне"

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зупинити контрнаступальні дії Сил оборони на окремих напрямках та намаганнях наступальних дій на Бахмутському і Авдіївському напрямках.

В результаті успішних дій Сил оборони України та через велику кількість поранених, на тимчасово окупованих територіях Луганської області спостерігається дефіцит медичних працівників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 12 жовтня.

"Щоб поповнити штати лікарень, самопроголошене керівництво регіону направило клопотання з проханням про відрядження медперсоналу з центральних та східних областей Російської Федерації", – додали у зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині поряд із хворими дітьми розмістили поранених в'язнів РФ

За наявною інформацією, окупанти в Херсонській області продовжують рейдерське захоплення сільськогосподарських підприємств, проводять там інвентаризацію активів та перереєстровують їх на себе за російським законодавством.

У тимчасово окупованій Кирилівці Запорізької області російські окупанти та їхні пособники розпочали так звану націоналізацію. Примусово почали відбирати й ставити охорону на бази відпочинку, керівники яких відмовилися співпрацювати з окупантами.

Оскільки в тимчасово захопленому Мелітополі чоловіків масово почали хапати на вулицях для так званої мобілізації, мешканці міста масово намагаються виїхати. На пункті пропуску у Василівці утворилися черги з тисяч автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Херсонщині почали рейдерське захоплення підприємств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі