понеділок, 12 серпня 2024 06:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти змушують загони "добровольців" з ТОТ допомагати курянам

Окупанти змушують загони "добровольців" з ТОТ допомагати курянам
Окупанти в примусовому порядку створюють молодіжні загони допомоги курянам. Фото: ЦНС

Росіяни на тимчасово окупованих територіях України формують молодіжні загони, які відправляють у Курську область РФ.

Місцевий колаборант і керівник регіональної організації "Молода республіка" Сергій Добровольський розповідає, що тільки з ТОТ Донеччини у Росію планують відправити щонайменше сотню молодих людей, передає ЦНС. Втім виконати план поки що не вдається.

"Ще одна пропагандистська акція Кремля на тимчасово окупованих територіях України. Тут створюють молодіжні загони, які мають вирушати на територію Курської області. Під об'єктиви відеокамер "добровольців" пакують в автобуси й відправляють для нібито допомоги постраждалим курянам", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може атакувати Київ сотнями ракет через провал на Курському фронті - The Times

Тим часом із прикордонних районів Курської області евакуювали вже понад 76 тис. жителів, заявили в МНС РФ.

"На тимчасово окупованих територіях окупанти проводять небагатолюдні мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітували підтримку населенню Курської області", - повідомляє Центр нацспротиву.

Президент Росії Володимир Путін призначив голову ФСБ Олександра Бортнікова командувачем "контртерористичної операції" у Курській області. Це призначення свідчить про незадоволення диктатора діями військового керівництва.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти змушують загони "добровольців" з ТОТ допомагати курянам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі