середа, 04 травня 2022 18:51

Окупанти продовжують наступ на Азовсталь, але не мають успіху

Окупанти продовжують наступ на Азовсталь, але не мають успіху
На Донецькому напрямку основні зусилля оккупантів зосереджені на веденні наступу на населені пункти Лиман, Оріхове, Попасна, Велика Новосілка, Гуляйполе, Комишуваха та Оріхів. Фото: Генштаб ЗСУ

Російські окупанти продовжують блокувати та безрезультатно намагаються знищити підрозділи в районі Азовсталі в Маріуполі Донецької області.

В окремих районах, за підтримки авіації, ворог поновив наступ з метою взяття під контроль території заводу, але зазнає невдачі, повідомляє Генштаб ЗСУ в новому зведенні в Facebook.

На Донецькому напрямку основні зусилля окупантів зосереджені на веденні наступу на населені пункти Лиман, Оріхове, Попасна, Велика Новосілка, Гуляйполе, Комишуваха та Оріхів.

"На Лиманському напрямку противник здійснював безуспішні спроби закріпитися в населеному пункті Олександрівка. На Сіверськодонецькому напрямку окупанти вели наступ у напрямку Воєводівки, успіху не мали. На Попаснянському напрямку ворог намагався розширити контроль над населеним пунктом Оріхове, але зазнав невдачі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони розповіли, як швидко закінчиться війна

З метою сковування дій підрозділів сил оборони противник здійснює обстріли позицій наших військ практично уздовж усієї лінії зіткнення. Завдає авіаційних ударів у районах населених пунктів Авдіївка, Маріуполь, Сіверськодонецьк, Краматорськ і Гуляйполе.

На Новопавлівському напрямку окупанти здійснили спробу штурму населеного пункту Новосілка. Ворог зазнав втрат і відступив.

З метою посилення угруповання військ росіяни перекидають техніку та особовий склад залізничним транспортом.

Російські окупанти зосередили до 40 одиниць ударних і транспортних вертольотів Мі-24 та Мі-8 на території Бєлгородської області РФ неподалік державного кордону України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти продовжують наступ на Азовсталь, але не мають успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі