понеділок, 27 грудня 2021 17:58

Окупанти обстріляли позиції Збройних сил, двоє військових важко поранені

Окупанти обстріляли позиції Збройних сил, двоє військових важко поранені
Російські найманці поранили двох військових української армії. Фото: ООС

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксували дев'ять порушень режиму припинення вогню.

Один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

В напрямку Нью-Йорку противник тричі відкривав вогонь з автоматичних та станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Поблизу Новозванівки окупанти застосували протитанкові ракетні комплекси.

Неподалік Гнутового російські найманці задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС підготував відповідь на випадок подальшої агресії РФ щодо України

В районі Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу МАР'ЇНКИ з мінометів 120-го калібру.

На околицях Красногорівки та Травневого, що на Донеччині, збройні формування Росії відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Внаслідок дій ворога двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах. Стан їхнього здоров'я – важкий.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь без застосовання забороненого Мінськими домовленостями озброєння та змусили противника припинити обстріли.

26 грудня з боку збройних формувань Росії зафіксували п'ять порушень режиму припинення вогню. Двоє військових Збройних сил України отримали поранення, стан їхнього здоров'я – важкий.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли позиції Збройних сил, двоє військових важко поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі