вівторок, 19 березня 2024 13:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Авдіївському напрямку перестали активно використовувати техніку - карта

Російські окупанти перестали активно використовувати військову техніку на Авдіївському напрямку.

Про це розповів в ефірі телемарафону 19 березня офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передає Gazeta.ua.

"Ми вже третю добу поспіль не бачимо активного застосування техніки. Тут причина і в погодніх умовах, які не дозволяють її використовувати і те, що ми закріпилися на позиціях після виходу з Авдіївки", - наголосив він.

Автор: DeepStateMAP
  Російські війська на напрямку Новобахмутівка-Очеретине проводить дії, що пов'язані з перешкоджанням перегрупування ЗСУ
Російські війська на напрямку Новобахмутівка-Очеретине проводить дії, що пов'язані з перешкоджанням перегрупування ЗСУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни просунулись на фронті - свіжі карти ISW

Війська РФ на Новобахмутівко-Очеретинського напрямку проводить дії, що пов'язані з перешкоджанням перегрупування ЗСУ та намагаються проводити наступальні дії на напрямках Невельске-Піски-Нетайлове.

"На напрямку Тоненького ворог намагається дійти до певних будівель, закріпитися там. Це відбувається цілодобово", - додав Цехоцький.

Російські ракетоносії рівно місяць не виходили на бойове чергування у Чорному морі. Решта кораблів другий тиждень також не виходять на патрулювання і забезпечення безпеки пункту базування.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Авдіївському напрямку перестали активно використовувати техніку - карта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі