вівторок, 28 вересня 2021 07:59

Окупанти щодня нарощують атаку. Маємо пораненого

Окупанти щодня нарощують атаку. Маємо пораненого
27 вересня окупанти вісім раз обстріляли ЗСУ. Фото: facebook.com/pressjfo.news

27 вересня збройні формування Росії вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один військовий ЗСУ отримав поранення.

Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров'я - задовільний, повідомили в ООС.

В напрямку райцентру Попасна Луганської області противник здійснив прицільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Поблизу Катеринівки Мар'їнського району Донецької області били з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Біля Новолуганського Бахмутського району Донеччини окупанти чотири рази відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зенітники ЗСУ провели видовищні бойові стрільби

Неподалік Золотого-4 Попаснянского району обстрілювали позиції наших захисників із ручних протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

В районі населеного пункту Причепилівка Новоайдарського району Луганщини окупанти використовували гранатомети різних систем.

Сьогодні зранку російські найманці двічі стріляли поблизу Кримського Новоайдарського району з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

26 вересня збройні формування Росії шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Один військовий ЗСУ підірвався на невідомому ворожому пристрої і загинув. Ще один отримав вогнепальне осколкове поранення. Стан його здоров'я – середньої важкості.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти щодня нарощують атаку. Маємо пораненого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі