четвер, 03 листопада 2016 14:41

Оцінити роботу бойовика Захарченка можна по SMS

Жителям окупованого Донбасу пропонують оцінити діяльність лідерів бойовиків через SMS.

Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Мобільний оператор "Фенікс", який належить самопроголошеній ДНР, відправляє абонентам у непідконтрольних Україні містах повідомлення з проханням оцінити діяльність Олександра Захарченко та його підлеглих.

"3 і 4 листопада 2016 року у кожного жителя республіки є можливість оцінити діяльність глави ДНР і висловити своє ставлення до всіх управлінських рішень, відправивши йому з номера стільникового оператора "Фенікс" SMS-повідомлення на спеціальний номер 502, вказавши місто відправника", - йдеться в повідомленнях, які розсилає "Фенікс".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР обіцяють дозволити дзвінки за кордон

Жителі тимчасово окупованої Донеччини часто отримують SMS-розсилки від оператора "Фенікс" з проханнями перереєструвати свій автомобіль у ДНР, вчасно оплачувати комунальні послуги та інше.

Понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, у 2016-му - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книжок до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «Оцінити роботу бойовика Захарченка можна по SMS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі