вівторок, 04 жовтня 2016 14:15

ОБСЄ не потрапили на всі ділянки розведення військових сил

ОБСЄ не потрапили на всі ділянки розведення військових сил
espreso.tv

Спостерігачі ОБСЄ не змогли патрулювати на дорозі між Золотим і Первомайським, де мало відбутися розведення військових сил.

Про це повідомила прес-служба місії ОБСЄ.

"Спеціальній моніторинговій місії не був наданий повний доступ на всі ділянки розведення. При цьому свобода пересування спостерігачів була обмежена поблизу Станиці Луганській і села Петровського", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Місія ОБСЄ зафіксувала дві вантажівки КамАЗ, 20 озброєних терористів і шість офіцерів Збройних сил РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччину прибули автобуси з російськими військовими

"Командування ЗС РФ продовжує перекидати особовий склад і постачати матеріально-технічні засоби для забезпечення підпорядкованих з'єднань і частин 1 та 2 АК з території Росії до пунктів призначення: Новоазовськ – два вантажні автомобілі й автобус з військовослужбовцями ЗС РФ; Кутейникове – шість цистерн із дизельним паливом (300 тонн)", - йдеться у повідомленні розвідки України.

Нагадаємо, що вчора, 3 жовтня, незаконні збройні формування ДНР повернулися на старі позиції після зриву відведення військових сил та озброєння на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ не потрапили на всі ділянки розведення військових сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі